Elektriker Täby

RING OSS -

Elektriker

Som elektriker i Täby vänder vi oss till både företag och privatkunder. Är det så att ni behöver nyinstallation av vitvaror, datorer, wifi eller en elutredning kan ni få värdefull information om hur elledningarna i er fastighet fungerar och/eller om de behöver dras om. Kanske märker vi att det behövs ett nytt proppskåp eller nya strömbrytare. Då är det är oss ni kan vända er till.

Mångsidig elfirma i täby

Vi erbjuder många olika tjänster som elektriker i Täby. När någon har problem med sin elförsörjning, eller om propparna ständigt går, är det dags för en utredning av elen i fastigheten. Det kan mycket väl vara så att elledningarna är trasiga och behöver bytas ut, eller behöver dras om.

Vi kan även renovera och erbjuder ROT-avdrag, på så sätt att privatkunder kan anlita oss och göra ROT-avdrag. Vi uppfyller alla krav för ROT-avdrag och kan även var behjälpliga med ansökan och dra av för ROT-avdrag direkt på fakturan från oss.

Kontakta oss elektriker i Täby så berättar vi mer om våra tjänster.


[email protected]


Elektriker

Laddboxar


logo-image

Om Oss

Vi är elektriker som utför elarbeten vid renovering och även erbjuder nyinstallation, service och felsökning av laddboxar!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Org nr:

Tel:

Hitta hit