Elektriker Täby

RING OSS -

Laddboxar

Vi som arbetar som elektriker i Täby installerar laddboxar

Laddboxar till elbilar är en växande marknad med allt större efterfrågan. En laddbox är en garant för att framtida problem med elförsörjning till elbilen inte ska uppstå. De är i dag det säkraste sättet att ladda sin elbil på. Sedan kan många saker ske i framtiden och utvecklingen går så pass snabbt att mångt och mycket säkert hinner förändras. Och det är spännande tider just nu och vi tar del av alla nyheter som tar form på den miljövänliga marknaden.

Hur fungerar laddboxar?

Så fungerar en laddbox:

  • En laddbox ska alltid installeras av behörig elektriker, på samma sätt som vitvaror och andra nyinstallationer av elektriska varor.
  • Vi kan installera en laddbox med dynamisk lastoptimering, som innebär att laddboxen själv känner av elåtgång i huset och anpassar sin laddning efter det. På så sätt blir laddningen mer effektiv.
  • Vi monterar laddboxar som är gjorda för att ladda så stora fordon som en elbil utgör.
  • Det går att ladda en elbil i ett vanligt uttag, men det är inte på något sätt optimalt.
  • Ett överbelastat uttag kan börja brinna, det gör inte en laddbox.

En laddbox laddar elbilen under snabbare tid än om du laddar elbilen i ett vanligt uttag. Som sagt går det, men är inte att rekommendera på grund av orsakerna som tidigare har nämnts.
En laddbox kan ladda en elbil med 3-fas, om elbilen är tillverkad för det

Hur lång tid tar det att ladda en elbil?

Det beror på vilken slags laddbox som du har och vilken slags elbil och elsladd som du har. Exempelvis en BMW av senaste modellen med ett helt tomt batteri, som ni kan köra med i 33 mil, kan ta 19 timmar att ladda i ett vanligt uttag. Med en laddbox tar det dig endast 4 timmar att ladda den elbilen.

Kontakta oss gärna för mer information om laddboxar och installering av dem!


[email protected]


Elektriker

Laddboxar


logo-image

Om Oss

Vi är elektriker som utför elarbeten vid renovering och även erbjuder nyinstallation, service och felsökning av laddboxar!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Org nr:

Tel:

Hitta hit