Elektriker Täby

RING OSS -

Om oss

Välkommen! Som elektriker i Täby är vårt mål att få 100% nöjda kunder och vi eftersträvar alltid att leverera högsta standard på våra arbeten och produkter.

När vi arbetar ute hos våra olika kunder ser vi till att kontrollera våra arbeten, vi följer ett egenkontrollprogram som säkerställer en hög nivå på våra arbeten. Vi prioriterar våra kunder och är med dem från start till mål. Vår målsättning är att hjälpa alla våra kunder inom 2 veckor från det att vi ger offert.

Vår personal är alla utbildade elektriker, vars arbete håller en professionell branschstandard. Vi följer Elsäkerhetsverkets krav på utbildningar av våra elektriker i Täby. När vi erbjuder produkter ser vi till att det är sådana som håller en hög kvalitet och ser själva till att båda tänka på miljön och kunna återvinna gammalt material. Alla våra medarbetare identifierar sig enligt ID06 för våra kunders säkerhet och trygghet.

Elektriker i Täby bär alltid ID06 på våra arbetsplatser.

Gör som våra kunder, anlita oss, vi garanterar bra arbeten och produkter!

None


[email protected]


Elektriker

Laddboxar


logo-image

Om Oss

Vi är elektriker som utför elarbeten vid renovering och även erbjuder nyinstallation, service och felsökning av laddboxar!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Org nr:

Tel:

Hitta hit